Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Zaterdag 1 wint weer ruim

In de derde competitiewedstrijd van het seizoen won De Treffers met 1-5 op bezoek bij Kolping Dynamo. De ploeg van Wilbert Hendriks was vanaf het begin de bovenliggende partij, maar tot grote kansen en goals leidde dit aanvankelijk niet. In de 20e minuut zorgde Justin van Hest op aangeven van Menno Rijcken voor de openingstreffer. Voor de rust werd de voorsprong vervolgens uitgebreid naar een comfortabele 0-3 voorsprong. Cendrino Misidjan kopte na ongeveer een half uur de 0-2 binnen uit een vrije trap van Sil Eikholt. Dit kunstje werd vlak voor de rust nog eens herhaald. Sil Eikholt legde de bal na een afgeslagen vrije trap op het hoofd van Cendrino Misidjan.

In de tweede helft ging De Treffers Zaterdag 1 op dezelfde voet verder. De rood-zwarten hadden veel balbezit en gingen op zoek naar meer goals. Die kwamen er ook. Sil Eikholt was ook bij de 0-4 aangever en dit keer was het Menno Rijcken die raak kopte na ongeveer een uur spelen. Het slotakkoord van De Treffers kwam op naam van Sven Reijnen. Na een mooie individuele actie schoot hij vanaf 20 meter hard de 0-5 binnen. In de laatste minuut scoorde Kolping Dynamo nog de eretreffer door een foutje in de achterhoede: 1-5.

Zaterdag 16 oktober speelt De Treffers Zaterdag 1 tegen A.S.V Zuid Arnhem. Om 15:15 uur wordt er afgetrapt op sportpark Zuid.