Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Zaterdag 1 in matige wedstrijd langs Oranje Blauw

De Treffers heeft op bezoek bij Oranje Blauw drie belangrijke punten gepakt in de strijd om de bovenste plaatsen.

In een slechte wedstrijd en op een nog slechter veld won De Treffers verdiend met 1-3. Ondanks het moeilijk bespeelbare veld had De Treffers vanaf de beginfase de overhand. Dit leidde tot wat kleine mogelijkheden van Patrick Heesakkers en Rick Janssen. Oranje Blauw hield vooral tegen en probeerde met de lange bal gevaar te stichten. In de 30ste minuut verdiende Oranje Blauw uit een van deze uitvallen een corner waarbij een speler van Oranje Blauw uit deze corner geheel vrijstaand de 1-0 kon inkoppen.

De Treffers zette vanaf dat moment een tandje bij, er werden meer duels gewonnen en en de bal ging wat sneller van voet naar voet. Dit resulteerde in de 35e minuut in de gelijkmaker. Rick Hofman zag zijn voorzet bij de tweede paal in één keer in het doel belanden. De Treffers ging vervolgens direct op zoek naar de voorsprong en die volgde ook al vrij snel. In de 42e minuut werd balverlies van Oranje Blauw op het middenveld hard afgestraft. Patrick Heesakkers stond ineens alleen voor de doelman. Met een balletje breed gaf hij Rick Janssen een niet te missen kans, 1-2.

Na rust een werd Oranje Blauw wat feller. De Treffers voetbalde in de beginfase van de tweede helft echter gemakkelijk onder de druk vandaan en kreeg ook weer wat kansjes. In de 55e minuut had Sven Reijnen een goede actie in huis. Zijn gekraakte schot kwam vervolgens voor de voeten van Rick Janssen en hij scoorde zijn tweede goal van de middag: 1-3.

In de loop van de tweede helft ging De Treffers steeds wat meer mee in het spel van Oranje Blauw zonder dat dit over en weer nog tot grote kansen leidde. Op basis van de gehele wedstrijd behaalde de ploeg van Wilbert Hendriks dus een verdiende overwinning en werden er drie belangrijke punten bijgeschreven.

Morgen, dinsdag 22 februari, speelt De Treffers Zaterdag 1 alweer de volgende competitiewedstrijd. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt tegen Beuningse Boys.