Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Zaterdag 1 heeft de selectie bijna rond voor volgend seizoen

Terwijl in het huidige seizoen de Treffers op een knappe derde plaats staat en nog volop meedoet voor de nacompetitie om promotie naar de derde klasse af te dwingen, is men al druk bezig geweest om de selectie voor het nieuwe seizoen vorm te geven. Van de huidige selectie blijven; Niels van Elst, Jaap Smits, Cendrino Misidjan, Luuk Janssen, Mathijs Bogels, Daan Wijnhoven, Rick Hofman, Sil Eikholt, Menno Rijcken, Guido Peters, Rick Janssen, Sven Reijnen en Patrick Heesakkers. Zoals de doelstelling ook vorig jaar was komen er voor het nieuwe seizoen weer enkele spelers terug op het oude nest en krijgen jonge spelers uit de jeugd de kans om bij het niveau van Zaterdag 1 aan te gaan haken.

De nieuwkomers zijn:

Tim Laseroms van Astrantia. Tim is een snelle aanvaller met dreiging voor het doel. Hij heeft al in de jeugd bij De Treffers gevoetbald en is daarnaast ook als trainer actief bij  jeugdteams en de dames.

-Collin Leenders van Germania. Collin is een middenvelder/aanvaller met veel drive en vermogen om het hele veld te bestrijken. Hij heeft de allerhoogste jeugdelftallen doorlopen bij de Treffers en komt weer terug na een 2-jarig uitstapje bij onze plaatsgenoot.

-Martijn Thijssen uit de JO19-1. Martijn is een dynamische middenvelder met veel duelkracht.

-Reno Hendriks uit de JO19-2. Reno is een technische begaafde voorhoedespeler.

-Gijs van Hoof uit de JO19-2. Gijs is een aanvaller/middenvelder en technische sierlijke speler met schitterende traptechniek.

-Sam Derks van DVOL. Sam is een middenvelder/aanvaller met een goed spelinzicht en sterk in de passing. Hij gaat na een periode gestopt te zijn weer voetballen.

Daarnaast is men nog bezig om aantal spelers toe te voegen om een prima selectie neer te zetten, die hopelijk volgend jaar in de derde klasse of bovenin de vierde klasse mee gaat draaien.