Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers schenkt kledingpakketten aan de Bicentini Foundation

Remko Bicentini is oprichter en naamgever van de Bicentini Foundation. Deze stichting zet zich in om het geestelijk en lichamelijk welzijn van kansarme kinderen en jongeren op Curaçao te bevorderen. Dit gebeurt door het aanleggen van sportplaza’s en het organiseren van sport- en bewegingsactiviteiten.

Remko is oud-speler van het eerste elftal van De Treffers. Na zijn voetbalcarrière, onder andere bij NEC, werd hij trainer. Zo was hij bondscoach van Curaçao en als assistent-bondscoach van Canada aanwezig op het WK 2022.

Recentelijk schonk De Treffers wedstrijdshirts, trainingshirts, polo’s en sweaters voor jonge voetballers op Curaçao. Jeugdvoorzitter Marc Nielen: “De relatie met Remko en De Treffers is altijd blijven bestaan. Zelf heb ik met Remko bij AWC in Wijchen gevoetbald. Een aantal jaren geleden waren we met ons team op Curaçao  om namens de foundation voetbalclinics aan kansarme jongeren te geven. Dat was een super ervaring en ik heb toen met eigen ogen gezien wat voor belangrijk werk de Bicentini Foundation verricht.  Het is fijn om als De Treffers een bijdrage te kunnen leveren”.

Op de foto: de eerste shirts zijn door Remko meegenomen naar Curaçao. De bulk zit in een zeecontainer die nog onderweg is.