Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Dit kan beter!

Steeds vaker merken we dat doelen na de laatste training niet goed opgeruimd worden. Zoals afgesproken dienen zij na de laatste training naar de opstelplaatsen gebracht te worden, zodat er onderhoud aan de velden plaats kan vinden. Voor aanvang van de eerste wedstrijden op zaterdag hoeven er dan ook geen doelen die in de weg staan van het veld gesjouwd te worden.

Tot onze spijt hebben we vorige week moeten constateren dat één van de kleine goals vernield is en doelnetten kapot zijn. Ook is het kunstgras beschadigd (gescheurd) door het verkeerd verplaatsen van materialen. Bovendien wordt er plastic op het veld achtergelaten. Daar kunnen we met zijn allen toch niet trots op zijn.

Het komt regelmatig voor dat goals zodanig over het hek geplaatst worden dat toeschouwers nauwelijks over het voetpad langs de boarding kunnen lopen. Ook merken we dat er slordig wordt omgegaan met ballen en de sloten op de ballenkarren. Zij verdwijnen te pas en te onpas. Kortom ben zuiniger op materialen en ga er zorgvuldig mee om, ruim op, geef het goede voorbeeld en spreek elkaar aan. Dit kan echt beter!