Samen met De Treffers

Nieuws

DE TREFFERS PAKT PUNT BIJ HFC

Het drukke paasweekend is voor De Treffers geëindigd met één punt. Na de verliespartij van zaterdag uit tegen Rijnsburgse Boys (3-1) werd op tweede paasdag een verdienstelijk punt gepakt in Haarlem tegen Koninklijke HFC, 0-0.

Waar de verliespartij van zaterdag terecht was te noemen had De Treffers in Haarlem gedurende grote delen van de wedstrijd het betere van het spel maar moest het genoegen nemen met een gelijkspel. In een wedstrijd waarin De Treffers agressief speelde met veel druk vooruit bleven de doelpunten uit.

De Treffers begon voortvarend aan de wedstrijd. Een schot van Robin Janssen ging naast en daarna trof een schot van Aleksandar Jankovic geen doel en ook Lowie van Zundert had zijn vizier, na een prima aanval, niet op scherp staan. De eerste kans voor de thuisploeg was direct een hele grote mogelijkheid om de score te openen.
Robin Eindhoven schoot de bal, gelukkig voor de Groesbekers en helaas voor de Haarlemmers, onbewaakt naast het doel van Niels Kornelis.

Onder de felle Haarlemse zon werd ook de tweede helft een open wedstrijd. Hierin kregen de Koninklijken twee maal een goede kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Voor De Treffers was Coen Maertzdorf in de 83e minuut het dichtstbij. Hij schoot vanuit een moeilijke positie op de keeper.

Al met al een wedstrijd met voldoende perspectief voor de rood-zwarten. De volgende wedstrijd is niet aankomende zaterdag want dan gaan we Koningsdag vieren, de week erop (04-05) spelen we thuis tegen IJsselmeervogels. Deze wedstrijd start om 15.30 uur.