Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers JO19-1 kampioen

De Treffers JO19-1 is afgelopen 12 februari kampioen geworden van Divisie 1-A, het hoogste niveau voor amateurclubs. Op bezoek in Ermelo bij DVS’33, de nummer 2 van de ranglijst, werd er een kroon gezet op een fantastisch seizoen door een 1-2 overwinning. De doelpunten werden gescoord door Martijn Thijssen en Brent van Loon. Onze JO19-1 bleef de eerste tien wedstrijden van het seizoen ongeslagen en had op 4 december al de mogelijkheid om de titel binnen te slepen. Helaas was Hercules JO19-1 toen te sterk, waardoor het kampioensfeestje uitgesteld moest worden.

Nu, meer dan twee maanden later, is het kampioenschap toch een feit. Door dit kampioenschap is de JO19-1 geplaatst voor wedstrijden om het algehele landskampioenschap, net zoals Excelsior Maassluis die het kampioenschap veroverde in Divisie 1-B. De competities beginnen nu weer opnieuw en daarna wordt er samen met de twee aanstaande kampioenen van de voorjaarscompetitie bepaald wie zich de allerbeste van Nederland mag noemen!

Wij feliciteren de hele spelersgroep en de begeleiding: hoofdtrainer Siem van Dijk, assistent-trainer Joris Derks, leider Rene Wolters en verzorger/fysiotherapeut Mike Roelofs. Ook wensen we ze nog veel succes in de nieuwe competitie.