Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

De Treffers Familiequiz op Koningsdag

In deze tijd van veel ‘thuisblijven’ maken we het samen gezellig! En wat is er dan leuker om een quiz te spelen met elkaar en tegen anderen? De Treffers Familiequiz vindt plaats op Koningsdag / Woningsdag, maandag 27 april aanstaande.

Deze quiz bevat vragen voor iedereen, jong en oud, sportief of juist niet. Elke speelronde gaat over een ander thema. Je maakt je eigen team en kiest een teamcaptain. Dat kan binnen je gezin of familie zijn, maar ook digitaal met vrienden. Het maakt ook niet uit met hoeveel mensen je in je team zit. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je elkaar treft om gezamenlijk de vragen te beantwoorden, dit om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Meld je aan door een mailtje te sturen naar onlinemedia@detreffers.nl. Op Koningsdag ontvang je dan om 10:00 uur de quiz in je mailbox en vervolgens heb je tot 10:00 uur op woensdag 29 april de tijd om de antwoorden van de quiz terug te mailen!

Met de vier teamcaptains van de teams die de quiz het beste hebben volbracht spelen we op woensdagavond een spannende eindfinale. Deze finale wordt vrijdag 1 mei op ons YouTube kanaal uitgezonden! Meer informatie hierover volgt later.

Het winnende team ontvangt een leuke prijs en uiteraard alle waardering van de andere deelnemers!

Zet het dus in de agenda: Koningsdag = De Treffers Familiequiz-dag