Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Dames Zaterdag 1 vol ambitie, volledig in het nieuw!

Het meest prestatieve team van de dames staat op dit moment in de top drie van de derde klasse. De ambitie ligt hoog en de doelstelling is dan ook om aan het eind van dit seizoen te promoveren naar de tweede klasse.

Bij een dergelijke ambitie past ook een professionele uitstraling en met dank aan een sponsor die zijn naam niet vermeld wil hebben en Rikken Grondwerken hebben we dit kunnen realiseren. Zowel de dames als de begeleiding zijn volledig in het nieuw gestoken.

De dames kregen de keuze welk goed doel ze vermeld wilden hebben op de voorzijde van de shirts en ze hebben gekozen voor; FREE A GIRL!

Deze organisatie heeft als missie om seksuele uitbuiting van kinderen te bestrijden en ze hanteren daarbij de visie dat elk kind het recht heeft om op te groeien in een veilige omgeving. Kortom ze moeten worden beschermd tegen iedere vorm van uitbuiting. Wij ondersteunen dit natuurlijk van harte.

Aanstaande zaterdag spelen de dames uit tegen nummer twee Bennenkom om 15.00 uur. Wil je ze zelf in actie zien op Zuid, dan kan dit op 19 februari aanstaande om 13.00 uur op veld twee.

Dank aan iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd om dit mogelijk te maken namens het hele team en begeleiding.