Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Dagje Katwijk met T-side

Een volle bus supporters uit alle geledingen van onze mooie club, dat was nou precies de bedoeling! De busreis die voor de jeugd van de T-side gratis ter beschikking was gesteld werd, als te doen gebruikelijk, aangevuld met andere diehard supporters. Daarmee kwam de gemiddelde leeftijd zo’n beetje uit op de leeftijd van het groepje meegereisde moeders. Niet zo maar een groepje, nee het waren de moeders die de vrolijke stemming en gezelligheid vanaf minuut 1 onder controle hadden. Onder leiding van DJ MaRieK was er dan ook geen enkele spanning voor de wedstrijd voelbaar en werd ook de heenreis al een feest!!!

Het verslag van de wedstrijd zullen we u besparen, immers dat treft u dat elders op de website aan. De uitslag en de stand op de ranglijst waren in elk geval reden voor een nog groter feest op de terugweg. Daar waar bij de schrijver van dit stuk voorlopig nog terughoudendheid heerst, klonk het bij onze jeugd al wat positiever. “Wij worden kampioen”, “zwarte broek en….” en “wij staan bovenaan” werden uit volle borst gezongen en als het al even rustig was dan had DJ MaRieK de tent zo weer op de kop met lekkere meezingers. Voordat U gaat bellen: deze DJ is niet te boeken en wil haar diensten exclusief voor de T-side / busreis inzetten!!

Behalve veel gezelligheid was er natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht. Frisdranken, bier, wijn, snoep, chips en diverse hartige hapjes werden door ober Rens aan de lopende band uitgedeeld. Uitgedeeld? Ja inderdaad, uitgedeeld. Nadat de selectie en staf van ons 1e elftal al een leuk bedrag hadden gedoneerd, deed onze supportersvereniging daar nog een forse schep bovenop. Zodoende was er geld genoeg om iedereen de hele heen- en terugweg te voorzien van heel veel lekkers. Nogmaals dank aan deze mensen.

Na terugkomst op Zuid werd er vanzelfsprekend nog even geborreld en zorgde onze jeugd voor een fantastisch onthaal van de spelers en staf. We kijken dan ook terug op een meer dan mooie dag en hopen dat er nog velen zullen volgen!