Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Bryan Sirvania verkozen tot Speler van het Jaar en huldiging spelers

Speler van het Jaar

Na afloop van de laatste thuiswedstrijd tegen HHC Hardenberg werd zoals gebruikelijk de Speler van het Jaar bekend gemaakt. Dit jaar werd Bryan Sirvania beloond voor een erg sterk jaar en mocht hij de trofee in ontvangst nemen. Bryan speelde dit seizoen 31 competitiewedstrijden en drie KNVB bekerwedstrijden. Slechts twee keer werd hij voortijdig naar de kant gehaald.

Afscheid spelers en trainers

Er werd ook afscheid genomen van negen spelers die De Treffers na dit seizoen gaan verlaten. Chris Verheul, Dennis Hettinga, Marlon Versteeg, Jordy Rondeel, Pim Balkestein, David Janssen, Jermo Wilsterman, Bram Zwanen en Leroy George werden allemaal bedankt voor hun inzet in ons rood-zwarte tenue. Gert Kruys werd ook alvast bedankt voor het feit dat De Treffers zich onder zijn leiding heeft weten te handhaven. Volgende week staat de laatste wedstrijd tegen Katwijk nog op het programma en dan vindt er nog een grote seizoensafsluiting plaats in onze kantine. Techniektrainer Daniel de Lange gaat De Treffers na dit seizoen ook verlaten en werd ook even in het zonnetje gezet.

Huldiging spelers

Vijf spelers werden gehuldigd omdat ze dit seizoen een memorabele grens van wedstrijden hebben doorbroken. Pim Balkestein en Bryan Sirvania speelden inmiddels al meer dan 100 wedstrijden, Niels Kornelis en Coen Maertzdorf werden gehuldigd voor het passeren van de grens van 200 wedstrijden en Robin Janssen heeft inmiddels al meer dan 300 wedstrijden in ons eerste elftal achter zijn naam staan. Nogmaals gefeliciteerd met deze bijzondere prestaties!