Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

BOEGBEELDEN VERLENGEN BIJ DE TREFFERS

De Treffers is verheugd te melden dat zowel middenvelder Robin Janssen als keeper Niels Kornelis hun verblijf bij De Treffers met één seizoen verlengd hebben.
Beide spelers zijn niet meer weg te denken uit de eerste selectie van de Groesbeekse Tweede Divisionist. Robin Janssen gaat hiermee volgend seizoen zijn twaalfde (!) seizoen in. Niels Kornelis gaat beginnen aan zijn tiende seizoen bij de club en zijn achtste seizoen in het eerste elftal.

Robin (32) is natuurlijk blij met de verlenging. “Je wordt een dagje ouder en je weet dat het moment dichterbij komt dat het spelen minder wordt. Maar ik ben helemaal topfit en voel me super bij de club, die ik echt betitel als mijn club. Ik kom hier van jongs af aan en wil deel uit maken van de mooie plannen van de club.”
Ook over de sfeer binnen het team en de club is Robin zeer te spreken. “Jong en oud gaat vriendschappelijk met elkaar om binnen het team. Wat dat betreft is ons team een ware afspiegeling van de hele mooie club!”

Niels Kornelis (29) kan ook tot het meubilair gerekend worden op Zuid. Met in totaal tien seizoenen in het rood-zwart is hij een echte clubman geworden. “Naast twee seizoenen in de A1 ga ik volgend seizoen mijn achtste jaar in de selectie in, daar ben ik trots op! Ik zou niet weten waar ik anders zou willen keepen dan hier. De supporters en vrijwilligers zijn top en de sfeer in het team is super vriendschappelijk.”

De Treffers wenst Robin en Niels veel plezier en succes de aankomende anderhalf seizoen!