Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Belangrijke reanimatiecursus en AED training bij De Treffers

Elk jaar krijgen in Nederland tussen de 200 en 300 mensen een hartstilstand tijdens het sporten. Daarom heeft De Treffers recentelijk een reanimatiecursus georganiseerd voor leiders, trainers en staf. Deze cursus is gesponsord door Kompas Veiligheidsgroep. De deelnemers aan de cursus hebben vaardigheden geleerd die helpen levens te redden. Dankzij de steun van de Cornelion Group hebben we een extra AED kunnen aanschaffen. Een AED is een essentieel hulpmiddel bij reanimatie. Daarom hebben de KNVB en de Hartstichting de handen in elkaar geslagen om voetbalverenigingen “hartveilig” te maken. AED en cursus voor alle voetbalclubs: ‘Kastje alleen redt geen levens’ (nos.nl)

Met de bijdragen van Kompas Veiligheidsgroep en Cornelion Group, en de inzet van de deelnemers aan de cursus, hebben we de veiligheid van onze spelers, vrijwilligers en publiek kunnen vergroten. Allen hartelijk bedankt. Samen zetten we ons in voor een veilige sportomgeving bij De Treffers!

Op de foto van links naar rechts: Iris (instructrice Kompas Veiligheidsgroep), Maarten Jansen, Rens Wijers (beiden De Treffers), Michiel van Kerkhof (Cornelion Group) en Ronald Vink (Kompas Veiligheidsgroep)