Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Ranking the Stars!

1991, wat een jaar en wat zijn we toen verwend… Mooi voetbal en voor het eerst in de geschiedenis kampioen van Nederland. Iedereen vanaf ca. 40 jaar noemt de namen zo weer in rap tempo op, want wat hebben we toen genoten… Wil jij ook weleens weten hoe het de staf en spelers van trainer Ben Gerritsen nu vergaat? Anekdotes horen en beelden terugzien? Nog even de sfeer van toen proeven? Op vrijdag 23-2 aanstaande komt de hele selectie van destijds naar Sportpark Zuid om mee te doen aan de 1e editie van “Ranking The Stars”. Het belooft een hilarische en onvergetelijke avond te worden.

Informatie over de avond en kaartverkoop

De setting van deze avond zal zoals op tv te zien was worden nagebootst en de show wordt op bijna identieke wijze gepresenteerd door Marco Schoofs, maar nu met échte sterren. De selectie wordt op een leuke, humoristische en soms cynische wijze onderworpen aan vragen over elkaar, de club en het leven. Het is de bedoeling dat ze proberen in te schatten wie van hen er volgens het publiek het meest bij de vraagstelling past. Het publiek krijgt bij binnenkomst dezelfde vragen namelijk ook en levert de ingevulde vragenlijst voorafgaand aan de show bij de organisatie in.

De show speelt zich tijdens een simpel doch goed diner af en is daarmee een “zittend” evenement (zie programma) voor de duur van de show. Voorafgaand, in de pauze en na afloop van de show is er gezellige muziek met m.m.v. DJ Maikel en is er alle ruimte om zelf ook nog eens een praatje met de selectie te maken of gewoon te genieten van een gezellige feestavond.

Doordat er veel tafels en stoelen nodig zijn en er podia etc. gebouwd moeten worden, zijn er niet heel veel kaarten te koop. Wees er dus snel bij, want op = op! Kaarten zijn uitsluitend op onderstaande momenten verkrijgbaar in de kantine en tegen contante betaling. Bij het kopen van de kaart ontvang je tevens het keuzemenu dat die avond geserveerd wordt. Deze dien je uiterlijk 18-2 weer ingevuld in te leveren achter de bar of te mailen naar eva.detreffers@outlook.com . Kaarten kosten € 25,= per stuk.

Wil je er zeker van zijn dat je met je team, vriendengroep of familie bij elkaar aan tafel zit, meldt dit dan bij het kopen van de kaarten. Wil je als bedrijf meerdere kaarten hebben en daarmee deze avond financieel steunen? “Koop” dan een tafelkaart voor € 350,= (8 personen) en krijg hiervoor reclame en mooie plaatsen terug.

– Programma –

18:00 uur Publiek welkom

18:30 uur Welkomstdrankje en korte intro

19:00 uur Start diner en presentatie selectie met beelden uit de oude doos

19:30 uur Aanvang deel 1 Ranking the Stars

20:30 uur Pauze met DJ Maikel

21:00 uur Aanvang deel 2 Ranking the Stars

22:00 uur Einde show en start feestavond met DJ.

Kaartverkoop:

Zaterdag 3-2 17:00 – 18:00 uur en van 20:00 – 21:00 uur

Donderdag 8-2 19:00 – 21:00 uur