Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Zacht zitten met Coffee dankzij……de kerk!

Dat De Treffers graag en breed samenwerkt is wel bekend. Om die reden toog voorzitter Theo Jochoms een aantal maanden geleden voor kennismaking naar de relatief nieuwe pastoraal werker voor Groesbeek, Peter Pot. Het was een interessant gesprek met de pastor, die in zijn vrije tijd ook als voetbalscheidsrechter actief is. Dat er snel daarna al samengewerkt ging worden was door beide heren toen nog niet in te schatten.

Bij De Treffers wordt op dit moment het terras naast veld 2 ingericht als ‘Coffee To Go-terras’. Daar kunnen bezoekers onder het genot van een consumptie vanaf het terras de wedstrijden en trainingen van de jeugd volgen. De harde betontrap is dan de enige plek waar je op kan zitten. Jan Driessen, nauw betrokken bij de organisatie van de kantine, opperde het idee om daarvoor kussens aan te schaffen om op te zitten: ’Eigenlijk zouden we zo’n smalle knielkussentjes die ze in de kerk gebruiken moeten hebben’. Dat kwam Theo ter oren en hij belde met Peter. Als snel schoot Peter te hulp en stelde de kussens ter beschikking totdat ze niet meer nodig zijn. Waar een kennismakingsgesprek onverwacht al niet toe kan leiden.

Maak vooral gebruik van de mogelijkheid van het nieuwe ‘Coffee To Go’ en neem plaats op de zachte kussens waar we pastor Peter Pot (en uiteraard de parochie H.H. Cosmas en Damianus) dankbaar voor zijn.

Foto van links naar rechts: pastor Peter Pot, koster Piërre Ronden en voorzitter Theo Jochoms.