Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

WK op Zuid

Tijdens de komende drie poulewedstrijden van Oranje is de kantine geopend om samen naar de wedstrijden te kijken. De kantine is omgetoverd tot een Holland huis en zo ingericht dat iedereen de wedstrijden goed kan volgen. Er worden extra schermen geplaatst en iedereen is van harte welkom. Het zou natuurlijk leuk zijn als iedereen zo veel mogelijk in het Oranje gekleed komt!

Techniektraining op 21 november

Op maandag 21 november is er, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Senegal, een techniektraining onder leiding van het eerste elftal voor alle jeugdelftallen tot en met Onder 15. Deze training begint om 15.30 uur. Inmiddels zijn daarvoor meer dan 100 aanmeldingen binnengekomen! Aansluitend wordt er gezamenlijk naar de wedstrijd gekeken. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom om bij de training aanwezig te zijn en om naar de wedstrijd te kijken. Voor de inwendige mens wordt gezorgd; cafetaria Lekker en Gezond is open en Antoinette zorgt voor heerlijke erwtensoep. Restaurant De Wolfsberg sponsort bij elk Nederlands doelpunt een rondje bitterballen. Aanmelden voor de techniektraining kan nog tot en met vrijdag 18 november bij de trainer/begeleider van het elftal.  Men hoeft zich niet aan te melden voor het kijken naar de wedstrijd.                                                                                                                                                      

Tijdens de tweede poulewedstrijd op vrijdag 25 november is de kantine geopend vanaf 16.00 uur. De wedstrijd begint om 17.00 uur.  Aansluitend is er een feestavond met DJ Bryan, bekend van de seizoensafsluiting 2021. De laatste poulewedstrijd vindt plaats op dinsdag 29 november om 16.00 uur. Kom met je elftal, vriendengroep of collega’s kijken!

Meer informatie over het programma op de 25e en 29e volgt binnenkort!