Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Wilsterman, Keizer en Versteeg langer op Zuid

Na recent de contracten van Tjeu Langeveld en Coen Maertzdorf te hebben verlengd, is de dadendrang van de technische commissie ook bij Marlon Versteeg, Jermo Wilsterman en Kane Keizer aangekomen. Alle drie verlengden zij hun contract bij De Treffers voor een jaar. Daarmee liggen er voor het seizoen 2021-2022 inmiddels zeven spelers vast.

Marlon Versteeg gaat met de verlenging op voor zijn tweede seizoen op sportpark Zuid. De 23-jarige aanvaller kwam vorig jaar over van Spakenburg (was verhuurd vanuit De Graafschap). In vijf competitiewedstrijden die dit ‘corona-seizoen’ zijn gespeeld moest Marlon het telkenmale doen met een invalbeurt.

Rechtsback Jermo Wilsterman is tevens een jaartje langer op Zuid te bewonderen. Overgekomen vanuit FC Lienden in 2019 veroverde hij direct een basisplaats en staat hij zijn mannetje zowel verdedigend als aanvallend. In de tot nu toe gespeelde wedstrijden in het seizoen (zes) miste Jermo nog geen minuut.

Aanvallende middenvelder Kane Keizer is met zijn twintig jaar de jongste van de drie. In het seizoen 2018-2019 kwam hij vanuit SML O-19 over naar De Treffers O-19. Na een kort uitstapje naar (Jong) FC Eindhoven keerde Kane dit seizoen terug op Zuid. Dit seizoen pakte hij veelvuldig zijn minuten mee. Kane was drie keer basisspeler en twee keer invaller.

De spelers die vastliggen voor seizoen 2021-2022:
Marlon Versteeg, Jermo Wilsterman, Kane Keizer, Coen Maertzdorf, Tjeu Langeveld, Gino van den Berg en Bryan Sirvania.