Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Willie Willems stopt als assistent-trainer

De afgelopen zeven seizoenen is Willie Willems in de functie van assistent-trainer betrokken bij de eerste selectie van De Treffers.
Voor de supporters en het publiek is hij een bekende en gelouterde kracht ‘uit ons eigen nest’. Willie is in 2018 ook gekozen tot speler in het elftal van de eeuw.

Onlangs heeft Willie aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen gaat stoppen.
De reden hiervoor is tweeërlei. “Na zoveel jaren in deze rol bekroop me het gevoel dat het weer eens tijd werd voor wat anders. Niet dat ik het niet naar mijn zin had hoor, maar voor beide partijen is het soms goed om te veranderen. Zo gaat dat in dit wereldje”.

En wat Willie bij zichzelf herkende was ook dat hij graag weer als hoofdtrainer met een eigen eindverantwoordelijkheid wil gaan werken. Willie: “Ik wil in de toekomst weer graag als hoofdtrainer op eigen benen staan en daarom stop ik bij De Treffers”.

Maar dat De Treffers zijn cluppie blijft dat is wel duidelijk. “Ik zal er altijd blijven komen want ik heb er fijne herinneringen aan”.

Met het vertrek van Willie aan het einde van het seizoen gaat de technische commissie de komende tijd op zoek naar een nieuwe assistent trainer.
We danken Willie voor zijn belangrijke en trouwe inzet van jaren en wensen hem succes in de rest van dit seizoen en de stappen die hij daarna gaat zetten.

Willie bedankt!