Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Willem den Dekker en Daan van Hees volgende verlengers

Middenvelders Willem den Dekker en Daan van Hees zijn de volgende spelers die hun contract bij De Treffers hebben verlengd. Beide hebben voor twee seizoenen bijgetekend en zijn dus tot medio 2025 in het rood-zwart te bewonderen. 

Willem kwam afgelopen zomer over van Gemert en veroverde meteen een basisplaats. Willem: ‘Ik ben blij met mijn contractverlenging. Er spreekt veel vertrouwen uit dat de club al snel in gesprek wilde om mijn contract te verlengen. Bovendien hebben al meerdere spelers hun contract verlengd en ik ben ervan overtuigd dat we met dit team nog beter kunnen worden. Daar blijf ik graag onderdeel van!” 

Willem is niet alleen te spreken over de huidige selectie maar over de hele club. Willem: “Ik ben iemand die van een warme club houdt. Bij De Treffers voel ik me erg goed op mijn plek en vrienden en familie komen hier ook graag.” Dat Willem goed in zijn vel steekt, laten zijn cijfers ook zien. De 24-jarige middenvelder stond alle wedstrijden in de basis en koppelt een hoog arbeidsethos aan rendement. Willem scoorde dit seizoen drie keer en gaf drie keer een assist. 

Willem heeft voor de rest van het seizoen als doelstelling om bovenin de ranglijst mee te blijven doen. Willem: “De Tweede Divisie is een sterke competitie en veel ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Als we echter doorgaan zoals we nu trainen en spelen, dan kunnen we ver komen. Persoonlijk ben ik een speler die belangrijk wil zijn voor het team. Dat is in het eerste deel al aardig gelukt en ik ga er alles aan doen om van de komende 2,5 jaar ook een succes te maken!”

Daan begon vorig seizoen in de O21, maar werd al snel overgeheveld naar de eerste selectie. Het huidige seizoen is voor Daan zijn eerste volledige seizoen bij de eerste selectie. Daan: “Ik heb het erg naar mijn zin bij De Treffers. Dit seizoen speel ik steeds meer en ik voel veel vertrouwen vanuit de club.”  

Dit seizoen kwam Daan acht keer als invaller binnen de lijnen en hij startte één keer in de basis. In deze wedstrijden scoorde Daan al twee keer. In totaal speelde de 21-jarige middenvelder 28 wedstrijden voor De Treffers. Dit seizoen speelde Daan zowel als controlerende middenvelder en als aanvallende middenvelder. Hij richt zich nu op de positie ‘op 6’. Daan: “In de jeugd speelde ik vaak als aanvallende middenvelder maar bij De Treffers speel ik de meeste trainingen en wedstrijden als controlerende middenvelder. Ik  richt me voor nu dus op die positie, maar ik grijp iedere kans aan om me te laten zien!”

Net zoals Willem ziet Daan de rest van het seizoen ook met vertrouwen tegemoet. Daan: “We zijn goed aan het seizoen begonnen. Een terugval zoals vorig seizoen zie ik niet nog een keer gebeuren, want we zijn een stuk stabieler. Ik verwacht dat we om de bovenste plekken blijven spelen en ik ga er alles aan doen om daar zo’n groot mogelijk aandeel in te hebben!”

Wij wensen Willem en Daan veel succes en plezier de komende seizoenen bij onze club! 

In totaal liggen nu acht spelers tot minimaal 2024 vast. Dat zijn Niels Kornelis, Ricardo Ippel en Tjeu Langeveld (2024). Gino van den Berg, Bryan Sirvania, Jordy Thomassen, Willem den Dekker en Daan van Hees hebben een contract tot 2025.