Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Vrijwilliger in de spotlight: Wilco Vissers

Wilco is voor velen binnen De Treffers een bekend gezicht. Dat is ook niet gek, want hij is inmiddels al bijna 50 jaar lid van onze vereniging.

Met veel plezier begon Wilco in zijn kinderjaren als voetballer bij De Treffers. Al snel rolde hij als tiener in het vrijwilligerswerk, waar hij samen met o.a. Pieter Claassen en Christaan Rikken jeugdleider werd bij De Treffers. 

Sindsdien is Wilco niet meer weg te denken uit het vrijwilligersbestand bij De Treffers, want van het een komt het ander bij De Treffers. Hij vormde later de redactie van het clubblad “Effe”, waarin hij verslag deed over alles rondom het eerste elftal. Vanaf de jaren 80 heeft Wilco hier ook een behoorlijke verzameling aan plakboeken en wedstrijdverslagen aan over gehouden. Deze bewaart hij tot op heden met een grote mate van zorgvuldigheid. Ook heeft Wilco lange tijd bij de ledenadministratie gewerkt, waarbij hij verantwoordelijk was voor de inning van de contributie.

Vanwege zijn tomeloze inzet als vrijwilliger is Wilco in 2013 lid van verdienste geworden bij De Treffers. 

De Treffers voelt voor Wilco als een grote familie. Hij heeft er behoorlijk veel gezelligheid en vriendschappen aan over gehouden. Aan het kampioenschap in 1981 heeft Wilco de warmste herinnering. 

Tegenwoordig heeft Wilco gekozen voor wat meer balans in zijn leven. Hierdoor is hij teruggetreden uit de financiële commissie. Maar helemaal de club verlaten zit er bij Wilco niet in. Zo is hij nu actief in de beheercommissie. Samen met zijn vrouw Mieke bezoekt hij bijna iedere wedstrijd van De Treffers. Zijn zoon Willem is als voetballer actief bij De Treffers 2. 

Wilco en De Treffers blijken een fantastische samenwerking te zijn. De Treffers is trots op vrijwilligers zoals Wilco.