Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voorzitter Theo Jochoms fietste Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Theo Jochoms was één van de 5000 deelnemers.

Op donderdag 6 juni, na een jaar hard trainen, heeft Theo de beroemde Tour de France-berg drie keer beklommen. Theo geeft aan: “Het was een zware tocht, maar ook heel mooi. De bergen zijn fantastisch daar. Maar het doel waar je voor fietst is dat natuurlijk ook. Het geld gaat naar KWF voor onderzoek. De vele mooie momenten die ik heb meegemaakt hebben ook te maken met de emoties die die dag speelden. Emoties van mensen die kaarsen hebben neergezet en aangestoken. Mensen die foto’s van bekenden bij zich droegen. Iedereen had op deze manier wel aandacht voor iemand die nabij staat of stond”.

Het resultaat mocht er zijn. Het team BKS Drunen, waarvan Theo onderdeel uitmaakte, haalde in totaal bijna 55.000 euro op. Theo zelf ontving ruim 5.000 euro aan donaties. Theo Jochoms: “Voor alle morele en financiële steun wil ik iedereen hartelijk bedanken. Ik wil daarbij met name noemen Wouters Team Frὓhshoppen, Metaal Groep Mook, Wellingbouw Mook, Broodslijterij Henk en Karin Koopmans, Fysio Groesbeek, Sanavit en Gemma Claassen voor de dieetadviezen. Hans de Bakker leverde in totaal 1373 saucijzen- en worstenbroodjes die door de kantinemedewerkers verkocht werden. Elk verkocht broodje leverde 0,50 euro op. Ik ben jullie, ook namens KWF, zeer erkentelijk”.