Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voltreffer Hefeweizen nu te bestellen!

De Treffers heeft in samenwerking met brouwerij d’n Drul een uniek biertje laten brouwen. De Voltreffer Hefeweizen is een toegankelijk speciaalbier met 5,2% alcohol. De Voltreffer Hefeweizen is te verkrijgen per set van 4 stuks voor €12,- . Voorzitter Theo Jochoms ontving het eerste biertje uit handen van Roland Boschman van brouwerij d’n Drul.

De Treffers heeft al eens eerder samengewerkt met brouwerij d’n Drul. In 2019 werd ter ere van ons honderdjarig jubileum een blond biertje gebrouwen waar vele leden en sponsoren van hebben genoten. Deze keer is er gekozen voor een Hefeweizen omdat dit type bier vanwege zijn frisse karakter bij uitstek een biertje is voor de zomer.

Met dank aan Marc de Vocht van Mountain Residences is de Voltreffer Hefeweizen te verkrijgen en worden er extra inkomsten gegenereerd voor onze club, waarvoor hartelijk dank. Het etiket van de Voltreffer Hefeweizen is vorm gegeven door Tom van Haaren. De Voltreffer Hefeweizen is (voorlopig) beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij om ook te kunnen proosten op onze club!

Voor de bestelpagina klik hier