Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Voltreffer Hefeweizen

De Treffers heeft in samenwerking met brouwerij d’n Drul een uniek biertje laten brouwen. De Voltreffer Hefeweizen is een toegankelijk speciaalbier met 5,2% alcohol. De Voltreffer Hefeweizen is te verkrijgen per set van 4 stuks voor €12,-. Het eerste biertje werd uitgereikt aan onze voorzitter Theo Jochoms

 

De Treffers heeft al eens eerder samengewerkt met brouwerij d’n Drul. In 2019 werd ter ere van ons honderdjarig jubileum een blond biertje gebrouwen waar vele leden en sponsoren van hebben genoten. Deze keer is er gekozen voor een Hefeweizen omdat dit type bier vanwege zijn frisse karakter bij uitstek een biertje is voor de zomer.

Met dank aan Marc de Vocht van Mountain Residences en Pure Resorts Austria is de Voltreffer Hefeweizen te verkrijgen omdat deze bedrijven de verpakkingen sponsoren. Dankzij deze bedrijven worden er extra inkomsten gegenereerd voor onze club, waarvoor hartelijk dank. Het etiket van de Voltreffer Hefeweizen is vorm gegeven door Tom van Haaren. De Voltreffer Hefeweizen is (voorlopig) beperkt beschikbaar, dus wees er snel bij om ook te kunnen proosten op onze club!

Bestelformulier