Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voetbalcafé met Wilfried de Jong en Youri Mulder bij De Treffers

Heel 2019 stond bij De Treffers in het teken van haar 100 jarig bestaan. Er werden vele activiteiten voor jong en oud, voor Treffers en niet-Treffersleden georganiseerd.

Op vrijdagavond 8 november vindt het slotevenement van het jubileumjaar van De Treffers plaats. In een tot bruin café omgetoverde kantine zijn naast Wilfried de Jong en Youri Mulder, ook Sjoerd Mossou, columnist bij onder andere Algemeen Dagblad en De Gelderander te gast.  Hij leidt de avond en interviewt onder andere Bjorn van der Doelen, oud-voetballer van PSV, FC Twente en NEC. Het thema  van de avond is “Lang Leve het Amateurvoetbal!”. Een avond over amateurvoetbal (met een knipoog naar het profvoetbal).

Natuurlijk komt onze club uitgebreid aan bod.

Gasten worden getrakteerd op een bijzondere avond, die het beste omschreven kan worden als een toffe voetbalavond met fraaie voordrachten, interviews, live muziek, beelden en een voetbalquiz. De avond begint om 20.00 en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er een gezellig samenzijn die opgeluisterd wordt door de aanwezigheid van een DJ. De Treffers is er trots om de genoemde gasten te mogen verwelkomen op deze speciale avond. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaartem zijn voor 10 euro per stuk verkrijgbaar in de kantine van De Treffers op Sportpark Zuid of via de website www.detreffers.nl .

Iedereen is van harte welkom!