Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Voetbal Plus training tijdens Open Dag

Al een aantal jaren is bij De Treffers een Voetbal Plus team actief. Recentelijk is dit initiatief, met name voor senioren, nieuw leven ingeblazen. Voetbal Plus is aangepast voetbal voor mensen met een beperking. Er wordt getraind en er worden wedstrijden gespeeld. Bij Voetbal Plus  gaat alles zoveel mogelijk zoals ook het bij andere teams gaat, maar er is wel meer ‘speciale’ aandacht. Het uitgangspunt van Voetbal Plus  is: normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.

Voor wie is Voetbal Plus?

Voetbal Plus is voor mensen die graag willen voetballen maar door een lichamelijke of geestelijke beperking niet deel kunnen nemen aan het reguliere voetbal. Het maakt (in beginsel) niet uit wat voor beperking iemand heeft.

De Treffers wil bijdragen aan de integratie van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking in onze maatschappij. Het moet vanzelfsprekend worden dat iedereen kan meedoen. Voetbal Plus draagt daardoor bij aan een positieve fysieke en sociale ontwikkeling van spelers met een beperking.

Tijdens de Open Dag op 14 augustus is er om 13.30 uur een proeftraining. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten kom dan langs. Voor meer informatie kun je je wenden tot Bert Janssen, l.janssen8@upcmail.nl.