Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Wouter Op den Camp van Juliana’31 naar De Treffers

De 22-jarige Wouter op den Camp zal vanaf komend seizoen zijn wedstrijden gaan spelen in het rood en zwart van De Treffers. De aanvallende middenvelder komt van Juliana’31 uit Malden waar hij de afgelopen drie seizoenen deel uitmaakte van de eerste selectie.

Daarvoor speelde Wouter in de o19 van dezelfde club. Hiervoor was Wouter actief in de jeugdopleiding van de BVO NEC. Zijn eerste stappen zette Wouter in de F-jeugd van Juliana’31.
In het seizoen 2015-2016 werd Wouter op het Amateur Voetbalgala uitgeroepen tot ‘Grootste Talent Topklasse t/m 2e Klasse.

Wouter heeft op het Johan Cruijff college zijn opleiding richting Marketing en Communicatie afgerond en is op dit moment op zoek naar een uitdagende baan in deze richting.

‘Ik heb altijd de ambitie gehad om zo hoog mogelijk te voetballen. Ik wil kijken wat mijn plafond is. Dat ik nu de kans bij De Treffers krijg is geweldig. Het is een mooie stap omhoog.’ Geeft Wouter op den Camp aan. ‘Vorig jaar waren er een aantal clubs geïnteresseerd maar toen heb ik bewust de keuze gemaakt om bij Juliana’31 te blijven. We waren net kampioen geworden in de Hoofdklasse en ik zat goed op mijn plek. Op het moment ben ik er voor mezelf aan toe en heb ik ontzettend veel zin in volgend seizoen.’

Wouter speelde in de Derde Divisie dit seizoen 31 duels. Hierin wist hij negen keer te scoren en miste hij vijf duels door blessures. Helaas bleek in de play-offs de Meern te sterk waardoor Juliana’31 degradeerde uit de Derde Divisie.

‘Voor volgend seizoen ga ik er alles aan doen om zoveel mogelijk te spelen.’ Over De Treffers is Wouter prima te spreken. ‘Zowel binnen als buiten het veld om is alles top geregeld. Wat dat betreft lijkt het meer op een profclub dan op een amateurclub. Het sportpark heeft, net zoals de club, een mooie uitstraling en een goede naam. In alles is het voor mij een stap omhoog.’

Wouter kijkt erg uit naar de sfeer en entourage rondom de wedstrijden. ‘De keren dat ik ben wezen kijken was er een geweldige sfeer en hier raak je als speler nog gemotiveerder door.’

We wensen Wouter veel succes en plezier toe bij zijn verblijf op Zuid!

Foto: David van Haren