De Treffers JO9-1 – Blauw Wit JO9-1

Vandaag stond de competitiewedstrijd in de 1e klasse van de najaarscompetitie van 2017 op het programma. We moesten om 8.45 uur tegen Blauw Wit JO9-1. Na de uiterst succesvolle oefenwedstrijd tegen De Treffers JO10-1, waarin zeer goed werd gevoetbald, was de verwachting hoog. De Treffers, met Loek in het doel (ja ja, familie van), kwam als een komeet uit de startblokken. Bram Z scoorde binnen een aantal seconden al zijn eerste doelpunt van de dag. Ondanks deze succesvolle start was het voetbal jammer genoeg wat minder dan in het begin van de week. Wellicht zat er in de koppies van de spelers toch de gedachte dat ze eindelijk een competitiewedstrijd mochten voetballen en ze deze heel graag, wellicht te graag, wilden winnen. Het overspelen en vrijlopen was wel aanwezig en Bram Z mocht, met uitzondering van het 3e doelpunt wat een eigen doelpunt was, alle doelpunten van de 1e helft op zijn conto bijschrijven. Ruststand 5-0.

In de rust mocht Loek zijn keepersshirt aan Luuk geven. In de 2e helft begon nu ook het voetbal beter te worden. De spelers begonnen weer de trainingsvormen te herinneren en het spel werd anders. Mart scoort de 6-0 en Bart de laatste 2. Eindstand 8-0. Kortom een hele goede overwinning waar nog voldoende rek in zit. Top gedaan allemaal.

Penalty Cup
Ook na de competitiewedstrijden worden er penalty’s genomen. Onze keeper Luuk staat zijn mannetje en houdt een aantal goed genomen schoten tegen. Nout scoort ook in oktober met zijn verkeerde been en staat weer bovenaan in de penalty cup. Nout was de winnaar van de penalty cup medaille maand september en zijn prijs heeft hij afgelopen maandag in ontvangst genomen. Wie o wie wordt de winnaar van de penalty cup medaille maand oktober?