Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Trappen voor De Treffers

De Groesbeekse Dag van de Vierdaagse is traditioneel een hele speciale. Zowel voor de deelnemende wandelaars als voor de toeschouwers die langs het parcours de vele lopers aanmoedigen en er een gezellige dag van maken.

Vanwege Covid 19 ging de Vierdaagse dit jaar niet door. Onze vereniging maakte van de nood een deugd! Er was een prachtige fietstocht uitgestippeld en door de bijdragen van een aantal sponsoren (JUMBO, Bike Life Sjef van Bergen, Altena en fruithandel De Klein) kwam de gehele opbrengst ten goede van de club.

120 enthousiaste fietsers trapten een route van 30 of 45 kilometer door het heuvelachtig landschap. Startpunt was sportpark Zuid en daarna ging het richting Beek of naar Duitsland. Rustpunt was de accommodatie van VVLK in Leuth. De deelnemers werden daar gastvrij ontvangen door onze zustervereniging. Daarvoor zijn we hen zeer erkentelijk. Men kon er genieten van soep, broodjes en verfrissende drankjes. Bij terugkomst op sportpark Zuid moesten de fietsers nog 10 quizvragen beantwoorden. Onder het genot van een lekkere snack en een biertje keken de deelnemers voldaan terug op een toch wel bijzondere Groesbeekse Dag van de Vierdaagse.