Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Trainen jeugd gaat door, zwaardere maatregelen vanaf 18 jaar

Beste Treffersleden,

Vandaag kondigde de regering een nieuwe lockdown aan, voorlopig tot 19 januari 2021.
Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus en de ziekenhuis- en ic-opnamen blijven onverantwoord hoog. Wat betekent dit voor de spelers van De Treffers?

Jongeren tot 18 jaar
Het buitensporten blijft tijdens de lockdown voor jongeren tot 18 jaar geoorloofd op de manier die we gewend zijn. De trainingen in teamverband gaan voor hen op de gebruikelijke wijze door. Vanaf 21 december tot en met 3 januari houden we een korte winterstop. Het sportpark blijft dan open om recreatief te voetballen, de kantine en kleedkamers blijven dicht.

Sporters vanaf 18 jaar
Voor sporters vanaf 18 jaar geldt dat er met maximaal 2 personen, op 1,5 meter afstand regulier gesport mag worden, maar geen georganiseerde trainingen, competities of groepslessen.

Maatregelen op het sportpark
Alle eerder getroffen maatregelen op het sportpark en in de buurt van de kleedkamers (mondkapjesplicht!) blijven gedurende de lockdown gehandhaafd.

Afsluitend
We realiseren ons dat, met name voor de oudere spelers, er weinig perspectief is om de komende tijd in teamverband te kunnen sporten. Ondanks dat juicht De Treffers het blijven sporten toe, juist in deze moeilijke tijden. We vinden het belangrijk dat iedereen in beweging blijft om zo fysiek en mentaal fit te blijven. We vragen van iedereen om creatief te zijn en waar dat kan zelf initiatieven te nemen.

Wij hopen op ieders begrip en zien ernaar uit om na de lockdown weer gewoon de draad op te kunnen pakken.

Met vriendelijke groet,

Bestuur De Treffers