Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Bericht van de voorzitter

Beste Treffersvrienden en -vriendinnen,

De maand december is begonnen, en we naderen het einde van een uitzonderlijk jaar. De tweede coronagolf laat zich slecht stabiliseren. Helaas is er nog geen zicht op een daling van het aantal besmettingen. En juist vandaag hoorden we van het kabinet dat de strenge maatregelen, ook tijdens de kerstdagen,  voorlopig gehandhaafd moeten blijven. We kijken uit naar de komst van een vaccin zodat we in 2021 geleidelijk kunnen terugkeren naar het vertrouwde normaal.

Gelukkig kunnen onze spelende leden sporten op Zuid. Zo werken ze aan hun conditie en voetbalvaardigheden en hebben zij de gelegenheid om elkaar te ontmoeten. We slagen er in om dit heel goed te organiseren en ik wil eenieder, trainers, begeleiders, staf en de  maandaggroep enorm bedanken voor hun inzet en flexibiliteit.
Onze niet-spelende leden mogen vanwege het coronavirus het sportpark helaas nog niet bezoeken. De competities liggen nog stil en de kantine is gesloten. Ik weet dat heel veel mensen de aanwezigheid tijdens de wedstrijden, de gezelligheid op het sportpark en de ontmoeting missen. Ik hoop van harte dat hier snel verandering in komt.

Onze accountmanagers doen hun uiterste best om de contacten met onze trouwe sponsoren en bc-leden te onderhouden en te blijven werken aan een goede samenwerkingsrelatie. Gelukkig merken wij dat sponsoren onze club niet laten vallen en daar waar zij kunnen De Treffers ondersteunen. Wij verzekeren hen; zodra het kan brengen we de zo gewaardeerde ontmoeting op Zuid weer tot stand. Een werkgroep kijkt hoe we met een bijzondere bijeenkomst de draad weer gaan oppakken.

We gebruikten deze voetballoze periode ook om het sportpark onder handen te nemen. De accommodatie ziet er spic en span uit en de kantine is opgeknapt.

De KNVB heeft, in afstemming met de clubs, inmiddels een voorstel gemaakt voor hervatting van de competities zodra dit weer toegestaan is. Wij hopen dat we inderdaad in februari weer mogen starten. Of dan de kantine weer open is, is nog zeer de vraag. We wachten de ontwikkeling omtrent corona en de besluitvorming van het kabinet daarvoor af.

De laatste maand van het jaar is bij uitstek de periode van sociale verbinding, met familie, en met (sport-) vrienden. Normaal gesproken doen we dat met bijeenkomsten zoals de oudejaarsbijeenkomst en de nieuwjaarsreceptie. Helaas zit dat er dit jaar niet in.  We geven op gepaste wijze aandacht aan onze jubilarissen. En we kijken of we, binnen de regelgeving, wat activiteiten kunnen organiseren. Houd daarvoor de site in de gaten. We stellen jullie, zodra we weten wat en hoe, daarvan op de hoogte.

Ik wens iedereen die zelf of in zijn omgeving  getroffen is door het coronavirus heel veel sterkte toe. Let op jezelf en op elkaar! Mede namens het bestuur bedanken we iedereen, voor alle support in het afgelopen moeilijke jaar.

Samen met De Treffers!

Theo Jochoms,
Voorzitter