Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Toppers bezoeken toppers

Bij veel mensen al bekend, maar voor het betere meidenvoetbal moet je bij De Treffers zijn. Zo werd de huidige Mo19-1 vorig jaar twee maal kampioen en won men de beker op het hoogste niveau als Mo17-1.

Reden genoeg voor het bestuur en de jeugdcommissie van De Treffers deze dames te belonen met een perfecte start voor het nieuwe seizoen door entreekaartjes voor de finale van het EK van de dames beschikbaar te stellen.

Helaas ontbraken er een paar dames door vakantie, maar wat een spektakel stuk hebben we beleefd.

Om 12.00 uur vertrokken vanaf Zuid was het een aaneenschakeling van mooie momenten op deze historische 6 Augustus.

In de nok van het stadion hadden we een mooi overzicht op het spel en de goals in de eerste helft. Een terechte penalty tegen, de voorsprong en de gelijkmaker.
De tweede helft was van een nog beter kaliber en die meiden van ons op de tribune waren er bij. Uitzinnige vreugde bij de goals en het eindsignaal.

Namens de meiden: De Treffers bedankt en wij gaan ook als Mo19-1 proberen voor de prijzen te spelen.

Dinsdag 8 augustus de eerste training, 24 Augustus de eerste oefenwedstijd en op 2 September spelen we de eerste officiële wedstrijd, thuis voor de beker tegen Roda’28 om 12.45 uur.

U bent van harte welkom, want voor het betere meidenvoetbal moet je bij De Treffers zijn. Meidenvoetbal is immers ONS ding!