Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

TJEU LANGEVELD LANGER IN HET ROOD ZWART

Tjeu Langeveld zal langer actief zijn op sportpark Zuid. Hij kwam met de club een eenjarige verlenging overeen.
De 21-jarige middenvelder gaat het volgende seizoen zijn 4e jaar als selectiespeler in en zijn 8e jaar in het rood-zwarte tricot van De Treffers. Voordat Tjeu naar De Treffers kwam, speelde hij in de jeugd bij de Groesbeekse Boys en NEC Nijmegen.

Het debuut van Tjeu was als A-junior. In Maassluis tegen Excelsior speelde hij zijn eerste van in totaal 53 officiële wedstrijden. Tjeu is blij met de verlenging. “Ik heb de afgelopen jaren veel gevoetbald in het eerste en ben een vaste basisklant geworden. We hebben een leuk team met een hele goede sfeer. Ik heb gewoon heel veel plezier bij De Treffers en voel me hier thuis.”

Als er in het huidige seizoen nog een competitief balletje getrapt wordt dan is de doelstelling van Tjeu Langeveld om snel boven de streep te komen. “Dan kunnen we vervolgens ook naar boven kijken want waar we nu staan daar horen we niet.”
Voor volgend seizoen heeft Tjeu drie doelstellingen: “Het linkerrijtje bestormen, nog meer ervaring opdoen en meer doelpunten maken!”

De gehele wedstrijddag is iets wat Tjeu ontzettend mist. “De wedstrijdspanning, de gespannen kopjes in de kleedkamer en het samen naar de wedstrijd toeleven. Vervolgens als het fluitje gaat vol erop en daarna, hopelijk goed gehumeurd, de gezelligheid in de kantine opzoeken.”

Tjeu heeft in deze moeilijke tijd nog wel een boodschap voor alle supporters:
“Ik hoop dat we snel weer met publiek mogen voetballen zodat we de drie punten makkelijker gaan pakken. En dan kunnen we deze vervolgens samen vieren!”

Tjeu Langeveld is na Gino van den Berg en Bryan Sirvania de derde speler die voor volgend seizoen vastligt.