Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Talentvolle Yassin Hamdi tekent tot en met 2026 bij De Treffers

De Treffers heeft het contract van de talentvolle Yassin Hamdi opengebroken en verlengd tot en met seizoen 2025/2026. De pas 18-jarige Yassin is dit seizoen doorgebroken en speelde al mee in twaalf officiële wedstrijden dit seizoen, waarvan zeven als basisspeler. Yassin blinkt uit met zijn voetballende vermogen en combineert dit ook nog met enorme inzet. Yassin speelt sinds 2020 bij De Treffers en speelde eerder zes jaar in de jeugdopleiding van NEC Nijmegen.

Yassin: “Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat De Treffers in mij uitspreekt. Ik zie dit contract voor 2,5 jaar echt als een compliment naar mij vanuit de club en daar ben ik heel dankbaar voor.” Yassin is sinds dit seizoen vast onderdeel van onze selectie. Vorig seizoen speelde de geboren Nijmegenaar in De Treffers O21 en trainde hij al 1x per week mee met de selectie. Yassin: “Ik had niet verwacht dat ik al zo snel veel minuten zou maken in het eerste. Ik hoopte natuurlijk wel op minuten, maar dit is meer dan ik had durven dromen. In de voorbereiding speelde ik voornamelijk als linksbuiten, maar nu op het middenveld. Ik heb zelf geen voorkeurspositie en zet me voor de volle 100 % in waar het team mij nodig heeft. Ik doe er ook alles aan om deze lijn door te trekken!”

Yassin is inmiddels aan zijn vierde seizoen bezig bij De Treffers en voelt zich enorm thuis op sportpark Zuid. “Iedere training en wedstrijd ga ik met plezier naar De Treffers. Het is een warme club en ik ben vanaf de zomer ook goed opgevangen door de spelersgroep. Ik voel veel vertrouwen van hoofdtrainer Leeroy Echteld, waar ik heel dankbaar voor ben”, aldus Yassin. De potentie van Yassin is duidelijk. Als je als 18-jarige meedraait in de absolute top van het amateurvoetbal, dan ligt de lat naar alle waarschijnlijk een heel stuk hoger. Toch blijft Yassin bescheiden: “Ik zit momenteel heel goed bij De Treffers en de komende seizoenen wil ik me hier verder ontwikkelen. Vooral fysiek kan ik nog beter worden en ik wil nog meer vooruit denken voor ik een bal krijg, zodat ik de tegenstander een stap voor ben.” Daarnaast kijkt Yassin uit naar het scoren van zijn eerste officiële goal. In de oefenwedstrijden tegen OJC Rosmalen en Jong NEC scoorde Yassin overigens al wel twee fantastische goals. Yassin: “Tegen UNA had ik mijn eerste assist, dus dat was mooi. Hopelijk kan ik binnenkort ook mijn eerste goal maken, maar het belangrijkste is dat we als team goed blijven presteren.”

 Yassin is momenteel naast het voetbal bezig met de opleiding Pedagogisch Werk en dat was ook een reden om zijn toekomst voor langere tijd aan De Treffers te verbinden. Yassin: “Ik zit nu in het eerste jaar van mijn opleiding die in totaal drie jaar duurt. Hoewel ik in de toekomst de stap naar een BVO hoop te maken, vind ik het ook belangrijk om een diploma achter de hand te hebben. Ik loop twee dagen stage bij de bassischool en de andere drie dagen ga ik naar school. Hiervan leer ik ook veel en de combinatie van voetballen bij De Treffers en school werkt dus heel goed.” 

De Treffers heeft de komende tweeënhalf jaar met Yassin Hamdi een groeibriljant in huis. Wij wensen Yassin heel veel succes en plezier de komende seizoenen!