Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Start verkoop toegangstickets De Treffers – HHC

Op zaterdag 5 september om 18.00 uur, speelt De Treffers haar eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2020/’21 op Sportpark Zuid.
Tegenstander is HHC uit Hardenberg.

Wij zijn blij u weer te mogen verwelkomen bij de wedstrijden op sportpark Zuid. Als gevolg van het corona-virus laten we maar een beperkt aantal toeschouwers toe op ons sportpark. Alleen Treffers-supporters en leden van Businessclub Zuid hebben toegang tot wedstrijden van De Treffers 1. Wij kunnen helaas geen supporters van de bezoekende vereniging ontvangen. Ook onze supporters gaan voorlopig niet naar uitwedstrijden. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Regels op Sportpark Zuid
Als u straks een wedstrijd bezoekt, houd u zich dan aan de regels die gelden op het sportpark en volg de instructies van het personeel op! Markeringen geven aan waar bezoekers mogen zitten en staan. Houd u aan deze markeringen en bewaar altijd anderhalve meter afstand tussen u en andere toeschouwers. Alleen zo beperken we de gezondheidsrisico’s voor iedereen zoveel als mogelijk.

Kopen van toegangstickets verplicht
Iedere bezoeker, ook jeugdleden onder de 18 jaar, dient online een toegangsticket te kopen voor de thuiswedstrijd. Dat geldt voor alle Treffers-leden en leden van Businessclub Zuid. Meld u zich alleen aan voor de wedstrijd als u zeker weet dat u komt. We vragen de leden om elkaar te helpen als online reserveren lastig is.
LET OP: Zonder toegangsticket krijgt u geen toegang tot de wedstrijd!!

Gezondheidscheck
Bij evenementen met meer dan 250 bezoekers, is het verplicht een gezondheidscheck uit te voeren. Als u een toegangsticket koopt dan geeft u ook direct online antwoord op vragen over uw gezondheid. Als u een of meerdere vragen over gezondheidsklachten negatief beantwoordt dan kunt u de wedstrijd helaas niet bezoeken. Geeft u aan dat u geen gezondheidsklachten heeft, dan kunt u de tickets afrekenen.

KOOP HIER > TOEGANGSTICKETS DE TREFFERS – HHC

Extra kosten corona-maatregelen
Om te kunnen voldoen aan de verplichte maatregelen werken we bij thuiswedstrijden met een online reserveringssysteem. Dat brengt enige kosten met zich mee omdat we hiervoor werken met een extern bedrijf (ticketpartner Tixxy). De corona-maatregelen vragen daarnaast veel extra werkzaamheden van ons om het sportpark goed in te richten. We worden helaas gedwongen om hier ook kosten voor te maken. Om deze extra kosten, vanwege corona, te dekken vragen wij aan alle bezoekers een kleine toegangsprijs voor de wedstrijden op eigen veld. Na de eerste thuiswedstrijd evalueren we het online reserveren.

Online toegangsprijzen
Wij verkopen vijfhonderd toegangstickets. Vrije verkoop aan de kassa is niet mogelijk.

Start verkoop:  1 september 2020 om 16.00 uur
Einde verkoop: 5 september 2020 om 18:30 uur (een half uur na de aftrap)

De toegangsprijzen bedragen:

  • tot 13 jaar € 0,50
  • van 13 jaar tot 18 jaar: € 1,00
  • 18 jaar en ouder: € 1,50

Let op!: U hoeft uw toegangskaart niet uit te printen. Het tonen van uw e-ticket op uw mobiel is voldoende. Wilt u toch liever printen, geen probleem! Er kan om de ledenpas gevraagd worden.

Vragen?
Heeft u vragen neem dan contact op via: tickets@detreffers.nl