Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Sponsors in de spotlight

Helaas kunnen we niet tweewekelijks langs de lijn staan en is het alweer een ruime tijd geleden dat we ons eerste elftal voor het laatst in actie zagen. Dat niet alleen, minder zichtbaar zijn dus ook de kledingsponsoren van ons eerste elftal. Weliswaar minder zichtbaar, maar nog steeds even belangrijk! Daarom vandaag in de spotlight: Flexteam Nederland, Niveau Deuren, Wouters Schoonmaakorganisatie, Drips Media en DMG Groesbeek!

Onze hoofdsponsor Flexteam Nederland bestaat inmiddels zeventien jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een van de grootste uitzendorganisaties van Nederland. Het bedrijf focust zich op het uitzenden van personeel uit andere EU landen naar Nederlandse opdrachtgevers.  Het hoofdkantoor van Flexteam is aan de Cranenburgsestraat 1 in Groesbeek

De drie andere sponsoren die op ons mooie rood-zwarte shirt prijken, zijn al meerdere jaren als (shirt)sponsor verbonden aan De Treffers. Niveau Deuren is al meer dan 20 jaar de ideale partner voor levering, inmeten, afhangen en monteren van deuren en kozijnen. Ze zijn gevestigd aan de Hulsbroek 15a te Groesbeek. Schoonmaakorganisatie Wouters is net als Niveau Deuren rugsponsor en is tevens gevestigd in Groesbeek. Sinds 1992 is Schoonmaakorganisatie Wouters een specialist in schoonmaakwerk voor particulieren en bedrijven. Dit familiebedrijf is begonnen met glasbewassing, maar inmiddels een gespecialiseerd bedrijf voor vele soorten schoonmaakservices en zelfs vloeronderhoud!

Drips Media is onze vierde shirtsponsor. Drips Media is een jong en flexibel bedrijf dat u helpt met al uw wensen bij het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, drukwerk en video. De opmaak van onze jaarlijks presentatiegids is bijvoorbeeld ook in handen van Drips Media.

Tot slot is DMG Groesbeek sinds dit seizoen een nieuwe tenuesponsor van ons eerste elftal. DMG Groesbeek helpt u bij het monteren van deuren en is zichtbaar op de broeken van ons rood-zwarte tenue.