Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

In memoriam Piet Cillessen

Gisteren kregen wij het droevige bericht dat op zondag 22 november, op 83 jarige leeftijd, is overleden ons lid Piet Cillessen (De Bon).

Piet Cillessen, voor de meeste mensen bekend als Piet de Bon, had grote passie voor muziek. Hij was in Groesbeek en verre omstreken, dan ook meer bekend om zijn muziek dan om zijn voetbal. Toch was Piet al  vanaf zijn 11e  jaar lid van De Treffers. Hij speelde in de jeugd en bij de senioren. Met name genoot hij van het voetballen met het markante “Bonnen” elftal van De Treffers, samen met zwager Toon en de neven Hemmie, Peter en Willy.

Piet is altijd een fanatieke supporter geweest van Treffers 1. Vroeger ging hij kijken naar broer Gerrie, de snelle rechtsbuiten. Later bezocht hij met de neven Peter en Willy alle thuis- en uitwedstrijden van De Treffers 1. Achter het doel van de tegenstander, was hij luidruchtig aanwezig. Altijd De Treffers aanmoedigend en “gen kwoj woord” over de scheidsrechter of de tegenstander. Bij gewonnen wedstrijden was het feest, in de auto met de Bullen erop. Dan duurde voor Piet zelfs de langste reis bij een uitwedstrijd, nog maar kort.

Na zijn pensioen was Piet als terreinmeester jarenlang vrijwilliger op sportpark Zuid. Zeer stipt en vaak twee avonden per week zorgen hij voor de kleedkamers en trainingsspullen. Ook hielp hij vaak zijn zwager Toon die terreinmeester was bij de wedstrijden van De Treffers 1.

De Treffers bedankt Piet voor zijn jarenlange lidmaatschap bij de club en zijn diensten als vrijwilliger.
Wij wensen Yvonne, Rudie en (achter-)kleinkinderen, bij het verwerken van dit grote verlies, veel sterkte in de komende tijd.