Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Sponsorcontracten drie jaar verlengd

Het gaat goed met De Treffers. Zo kan de club terugkijken op een prachtig bekeravontuur. Ook andere elftallen zoals de onder 21 en het zaterdagteam doen het uitstekend. De vereniging bloeit en kan het aantal voetballende leden nauwelijks aan. Op trainingsavonden en zaterdagen is het overvol op sportpark Zuid.

Dit alles was reden genoeg voor de grote sponsoren van De Treffers, Niveau Deuren Groep, Wouters Schoonmaakorganisatie en Deuren Montage Groesbeek, om hun verbintenis met de club voor drie jaar te verlengen. Zaterdagmiddag tekenden zij gezamenlijk de verlenging van hun contract.  Ook de huidige hoofdsponsor Flexteam Nederland heeft de intentie om door te gaan.

“Kampioen worden”, klinkt het gedecideerd uit de mond van Bob Rutten, directeur eigenaar van Flexteam Nederland, “dat is het doel in de komende jaren. Door corona zijn we in de afgelopen jaren eigenlijk niet aan voetballen toegekomen. Dit seizoen laten we zien dat we de weg omhoog gevonden hebben. We doen het goed in de competitie en in de bekerwedstrijden tegen zowel RKC,  Cambuur maar ook De Graafschap hebben we uitstekend gepresteerd ”.

Voorzitter Theo Jochoms is verguld met het vertrouwen dat de sponsoren in het technisch beleid van de club hebben. “We willen samen de club naar een hoger niveau tillen. We hebben in dit seizoen de basis gelegd en gaan die de komende seizoenen verder uitbouwen. Een kampioenschap zou natuurlijk heel mooi zijn”.