Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Slaapsfeer voor drie jaar sponsor van De Treffers

We kunnen spreken van een lange en trouwe relatie tussen De Treffers en Slaapsfeer. De keten van beddenwinkels, met filialen in Groesbeek, Beers en Beuningen is immers al jarenlang sponsor en lid van de businessclub van de Treffers. Tijdens een interview dat we hielden aan het begin van de coronacrisis vertelde eigenaar Frits Treffers (wat een passende naam overigens!) over zijn sponsorschap……

 ‘Via mijn schoonvader Kees van Gent – die van de bandenhandel – ben ik bij De Treffers terecht gekomen. Hij nam me mee naar wedstrijden en wat me direct opviel, dat was de saamhorigheid, het familiegevoel bij de vereniging. Sinds zo’n 6 jaar ben ik subsponsor en tevens lid van de businessclub. Het is er leuk, het is gezellig!’.

De coronacrisis had de nodige impact op zijn bedrijf, maar toch was er bij Frits geen twijfel over het sponsorschap: ‘Ook in deze moeilijke tijden wil ik de club blijven steunen. Want ik begrijp, dat ook de vereniging het moeilijk heeft. Recent heb ik dan ook mijn sponsorcontract verlengd en mijn bijdrage op niveau gehouden. Ik wil daarmee een signaal afgeven, vertrouwen uitstralen naar De Treffers en de ambities, die De Treffers heeft. Als je vertrouwen geeft, krijg je ook vertrouwen, zou ik mijn medesponsors willen meegeven. Practice what you preach’.

En Frits voegde de daad bij het woord. Onlangs tekende hij, in het bijzijn van Wim Zwitserloot (voorzitter van de Businessclub Zuid), een driejarig sponsorcontract. Daarmee mag De Treffers de komende jaren rekenen op de ondersteuning van Slaapsfeer. We zijn Frits en Slaapsfeer daarvoor zeer erkentelijk!