Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Sinterklaas bezoekt De Treffers 2 keer

Afgelopen week is Sinterklaas 2 keer bij De Treffers geweest. Als eerste werd donderdagavond team JO19-1 blij verrast door een bezoekje van de Sint met zijn Piet. Spelers en staf werden verblijdt met een fraai gedicht waarbij er ook ludieke opdrachten uitgevoerd moesten worden. Denk hierbij aan een cursus vlaggen en een optreden zoals bij The Voice, wow wow. Samen met Sint en Piet werd de eerste seizoenshelft geëvalueerd. Na ontvangst van alle cadeau’s vertrokken Sint en Piet naar het volgende adres.

Vrijdagavond wist Sinterklaas Sportpark Zuid nog een keer te vinden en had nu zelfs 2 Pieten bij zich. Sinterklaas en de Pieten namen voor ieder team ruim de tijd. Achtereenvolgens waren eerst de allerkleinste- en niet spelende kinderen aan de beurt. Daarna kwam de Mini F, de JO-8 teams en de JO-9 teams. Het was een drukke avond voor de Sint want totaal waren er circa 100 kinderen. Er werd gezongen en ook de kunstjes van de onhandige Pieten zorgden voor hilariteit.

Via deze weg bedanken we Sinterklaas en de Pieten voor hun bezoek op donderdagavond en vrijdagavond. Hoe het kan weten we niet precies maar ook de Luisterpiet van De Gelderlander was aanwezig en heeft een leuk stukje geschreven, klik hiervoor op deze link.