Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Sebastiaan van Bakel aanvallende versterking volgend seizoen

Aanvaller Sebastiaan van Bakel speelt volgend seizoen voor De Treffers. De 22-jarige aanvaller komt over van FC Den Bosch en heeft voor één seizoen getekend. In totaal speelde Sebastiaan in vier seizoenen 71 wedstrijden voor FC Den Bosch in de Keuken Kampioen Divisie, waarvan dertien als basisspeler. 

Sebastiaan begon met voetbal bij VV Haarsteeg in zijn geboortedorp Vlijmen. Al op negenjarige leeftijd maakte hij vervolgens de overstap naar de jeugdopleiding van FC Den Bosch, waar hij drie jaar speelde. De aanvaller keerde drie jaar later terug naar VV Haarsteeg en maakte hier zijn debuut in het eerste elftal toen hij vijftien jaar oud was. Op zijn zeventiende bewandelde Sebastiaan vervolgens weer de omgekeerde weg naar FC Den Bosch, waar hij ging spelen in de O19. De Brabander maakte vervolgens via het O21-elftal de stap naar de eerste selectie. 

Sebastiaan: “Ik ben erg blij met mijn stap naar De Treffers want het is een grote club in het amateurvoetbal. Met FC Den Bosch heb ik tegen De Treffers gevoetbald en toen was ik al onder de indruk van de club. Bovendien ben ik op het moment gekomen om meer speelminuten te maken, want bij FC Den Bosch was ik voornamelijk invaller. Ik verwacht dat ik me bij De Treffers verder kan ontwikkelen als voetballer en ik ga er alles aan doen om zoveel mogelijk minuten te maken.” 

Sebastiaan komt het beste tot zijn recht als linksbuiten, maar kan ook als rechtsbuiten uit de voeten. “Mijn twee grootste wapens zijn mijn snelheid en kracht. Ik leg veel energie in mijn spel, zowel aanvallend als verdedigend. Verder blijf ik vaak rustig in scoringspositie.” Van de huidige selectie kent Sebastiaan al een aantal spelers en van hen hoorde onze nieuwste aanwinst ook goede verhalen over de club. Sebastiaan: “Ik ken Jordy Thomassen, Jorn van Hedel en Dean van der Sluijs al. Zij waren enorm positief, dus ik kijk erg uit naar het komende seizoen! De Treffers speelt nu al twee seizoenen mee voor de bovenste plekken en ik hoop volgend seizoen ook bij te kunnen dragen aan een hoge klassering. Kampioen worden is natuurlijk het ultieme doel!”

We heten Sebastiaan van harte welkom en wensen hem veel succes bij De Treffers!