Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Scheidsrechters bezoeken lezing Bas Nijhuis

Woensdagavond 21 november stond er een activiteit voor onze scheidsrechters en begeleiders op het programma. Zij bezochten een lezing van Bas Nijhuis die georganiseerd werd door de supportersvereniging van V.V. de Bataven. Even was het nog twijfelachtig of de avond kon plaatsvinden. Door een onfortuinlijke glijpartij tijdens een training, was Bas z’n knieschijf verschoven met alle gevolgen van dien.

Tijdens de lezing kwamen allerlei facetten aan bod die van belang zijn voor scheidsrechters. Daarnaast vertelde hij over zijn bakkerij  Bi’j  Oons en kwamen er hilarische anekdotes uit het (inter)nationale voetbal aan bod. Bas deed dit alles vol passie en op humoristische relativerende manier. Iedereen kijkt terug op een leuke- en inspirerende avond.

We bedanken de supportersvereniging V.V. de Bataven voor hun gastvrijheid en uitstekende organisatie van deze avond. Daarnaast bedanken we Bas voor de tijd die hij genomen heeft om met iedereen op de foto te gaan. We wensen hem een spoedig herstel en hopen dat hij snel weer terugkeert op het veld.

Scheidsrechterscommissie de Treffers