Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Roy van Ottele keert terug als speler en trainer bij De Treffers

Roy van Ottele keert terug bij De Treffers. Deze zeer creatieve technische aanvaller gaat in het nieuwe seizoen spelen in ons zaterdag 1 elftal. Zaterdag 1 heeft nog steeds kans op promotie en het kampioenschap in de vierde klasse. Roy is dus een zeer welkome versterking voor dit team met het oog op volgend seizoen.

Roy heeft in de jeugd en in het seizoen 2011/2012 in de eerste selectie bij De Treffers gespeeld. Na omzwervingen bij o.a. Woezik, Alverna en de laatste jaren bij Rood Wit zijn we blij dat hij volgend jaar weer terug is. Naast Roy zijn er nog een aantal andere spelers vastgelegd maar daarover later meer.

Roy wordt bovendien verbonden als jeugdtrainer aan onze club. Samen met Wim Arts gaat hij in het nieuwe seizoen de J014-1 trainen. Wim is een zeer ervaren trainer, die zowel bij de senioren als jeugd getraind heeft. Inmiddels trainen Wim en Roy al een aantal jaren samen. Ze hebben een eigen voetbalschool gehad en trainden dit seizoen de jeugd van Alverna.

Roy met zijn ongelofelijke technische bagage en Wim met zijn gedrevenheid en kennis zijn een prima duo, waardoor onze jeugd zich beter kan gaan ontwikkelen. We wensen beide veel succes en plezier bij onze club!