Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Robert Janssen Lid van Verdienste

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering, waarin Robert Janssen afscheid nam als bestuurslid Voetbalzaken, is hij uitgeroepen tot Lid van Verdienste.

Robert kwam in 1985 over van de Groesbeekse Boys. Na in de A1 en het tweede elftal gespeeld te hebben, stroomde hij door naar het eerste van De Treffers. In de jaren 80 en 90 werden mooie successen behaald, zoals het Landskampioenschap in 1991. Daarna bouwde Robert zijn voetbalcarrière weer af bij de Boys.

Toen zijn kinderen gingen voetballen bij De Treffers werd Robert als leider en trainer actief. Ook bij technische zaken van de jeugd. Vandaar uit stroomde hij in 2014 door naar de technische commissie van het eerste elftal. In 2017 kwam Robert in het bestuur met de portefeuille “Voetbalzaken”.

“Robert stond mede aan de wieg van de gecertificeerde jeugdopleiding”, memoreerde voorzitter Theo Jochoms tijdens de ALV. “Robert is een echte opleider en de Regionale Jeugdopleiding bleek niet alleen voor onze eigen jeugd maar ook voor de uitstraling van de Treffers een hele goede zaak. Robert heeft een echte winnaarsmentaliteit en heeft zich met veel passie ingezet voor onze club. Daarvoor danken wij hem met deze onderscheiding”.

Hoewel Robert zijn bestuursfunctie neerlegt, wil dit niet zeggen dat hij afscheid neemt van De Treffers. Als manager selectiezaken blijft hij zeer nauw betrokken.

In het bestuur wordt Robert opgevolgd door Marc Rutten die door de Algemene Ledenvergadering is benoemd tot bestuurslid Voetbalzaken.

Wij feliciteren Robert van harte met deze mooie onderscheiding.