Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Regels bezoek oefenwedstrijden De Treffers 1

De komende weken staan in het teken van oefenen van De Treffers 1 voor het nieuwe seizoen. De toegang tot de geplande oefenwedstrijden is voor iedereen gratis. Het is niet mogelijk om vooraf zitplaatsen voor de tribunes of het terras te reserveren. Ook uitsupporters zijn bij de oefenwedstrijden van harte welkom!

Geldende coronamaatregelen
Helaas is er op dit moment sprake van een onverwacht snelle toename van het aantal coronabesmettingen. De overheid neemt daarop haar maatregelen. Voor het bezoeken van een oefenwedstrijd van De Treffers 1 (dit wordt gezien als evenement) vindt toegangscontrole tot het sportpark plaats. Tijdens de oefenwedstrijden hanteert De Treffers daarom de volgende (deels bekende) regels.

Algemeen
Bezoekers zijn welkom op het sportpark:

  • als ze geen corona-gerelateerde klachten hebben;
  • als ze niet in afwachting zijn van een corona-testuitslag;
  • als ze niet, vanwege een buitenlandse reis, in quarantaine moeten blijven.

Maatregelen gehele sportpark bij oefenwedstrijden
De volgende maatregelen gelden (vooralsnog tot 13 augustus) op het gehele sportpark, in de kantine en op het terras:

  • Bezoekers zijn verplicht zich aan de poort te registeren en ter plaatse de gezondheidscheck in te vullen. Klik hier om de gezondheidscheck in te vullen.
  • Publiek bij oefenwedstrijden is welkom mits iedereen een vaste zitplaats heeft en 1,5 meter afstand houdt. Rondom het veld / op de staantribune staan mag tijdens oefenwedstrijden niet.
  • Tijdens de oefenwedstrijden kun je gebruik maken van het terras, de zittribune of zitten op de trappen van de staantribune.

Aanvullende maatregelen in kantine en op het terras

  • Bezoekers zijn verplicht zich te registreren en een gezondheidscheck in te vullen.
  • Zelfbediening is toegestaan.

Wij rekenen op ieders medewerking bij het zich houden aan de genoemde maatregelen. Volg tijdens de oefenwedstrijden altijd de aanwijzingen van het personeel van De Treffers.