Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Oproep voorzitter bij nieuwe coronamaatregelen overheid

Beste voetbalvrienden van De Treffers,

We worden weer geconfronteerd met toename van het aantal coronabesmettingen. Het kabinet neemt daarom vanaf zaterdag 6 november extra maatregelen. We zetten het hierna op een rij.

Bezoeken van de wedstrijden van de selectie
Voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder geldt dat toegang tot het sportpark om de wedstrijden van de selectie te bezoeken alleen mogelijk is met een geldig Coronatoegangsbewijs*. Ook een geldig identiteitsbewijs moet bij de poort worden getoond.

Tijdens alle andere bezoeken aan Sportpark Zuid
Iedereen van 18 jaar en ouder die een bezoek brengt aan de kantine / terras, toiletten, (ruimte rondom) de kleedkamers en douches tonen bij de ingang van de kantine of de ingang naar de kleedkamers een geldig Coronatoegangsbewijs* met een geldig identiteitsbewijs. Dit geldt op alle momenten dat de accommodatie geopend is. Dit geldt voor zowel spelers als publiek. Op andere delen van het sportpark is dit niet nodig.  

Coronatoegangsbewijs*
Het Coronatoegangsbewijs kan zijn een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat je bent hersteld van corona. Je toont het Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app of een papieren versie

Oproep
Ik doe een dringend beroep op alle leden van De Treffers om ons te helpen bij het uitvoeren van de verplichte controles. Het gaat dan vooral om het scannen van de QR codes en het controleren van identiteitsbewijzen op de zaterdag. Zo doen we er alles aan om besmettingen te voorkomen. Omdat we weten dat de overheid ons strakker gaat controleren op naleving van de regels, voorkomen we ook boetes. Dus laten we er met z’n allen voor gaan en zorgen dat we het goed geregeld krijgen. Het is in het belang van ons allemaal!

Meld je aan bij secretaris@detreffers.nl  als je op zaterdag een dagdeel of een aantal uren (minimaal 2) beschikbaar bent. We willen een poule van mensen samenstellen, zodat er in roosterverband gewerkt kan worden.

Meer info
Voor meer informatie of toelichting kun je terecht bij Peter de Jong, telefoon 06-50520477 of bij John Meeussen, telefoon 06-25139610. Alleen samen krijgen we het virus onder controle.

Met sportieve groet, Samen met De Treffers,

Theo Jochoms
Voorzitter De Treffers