Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

OOK BRYAN SIRVANIA VOLGEND SEIZOEN BIJ DE TREFFERS

In navolging op Robin Janssen, Niels Kornelis, Abel Franssen, Pim Balkestein, Niek Versteegen, Dennis Janssen (Top Oss), Aziz Khalouta, Boy van de Beek, Tjeu Langeveld, Joris Janssen en Coen Maertzdorf is Bryan Sirvania de volgende speler die ook volgend seizoen het rood-zwarte tricot van De Treffers gaat verdedigen.

De 19-jarige verdediger gaat hiermee zijn vierde seizoen bij De Treffers in. Zijn eerste seizoen startte Bryan in de A1 waarna hij in de winterstop, na het vertrek van Misidjan, voor vast aansloot bij de eerste selectie.
Op 18 februari 2017 maakte Bryan zijn debuut in de met 1-0 verloren wedstrijd in Werkendam tegen Kozakken Boys. Tot dit moment kwam Bryan al tot 50 competitiewedstrijden en drie bekerwedstrijden. De doelpuntenproductie staat op één, en wel een hele belangrijke. Hij scoorde op 15 december 2017 de belangrijke 0-1 (uiteindelijk werd het 0-2) tegen concurrent TEC.

‘Ik heb het prima naar mijn zin dus ik ben blij met de verlenging. Mijn gevoel bij De Treffers is heel erg warm en alle mensen eromheen hebben echt een rood-zwart hart. Daar maak ik graag deel van uit.’ Aldus Bryan Sirvania.

Als doel voor dit seizoen heeft Bryan zich gesteld om het wegvallen van aanvoerder Pim Balkestein zo goed mogelijk op te vangen. ‘Daarnaast wil ik mezelf natuurlijk ook blijven ontwikkelen achterin. Volgend seizoen wil ik een vaste basisplek te veroveren, hier ga ik natuurlijk alles aan doen.’

De Treffers wenst Bryan Sirvania veel succes en plezier toe bij zijn langere verblijf op Zuid.