Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

*UPDATE 2* NIVEAU DEUREN TOTO 2020/2021

*UPDATE 2*

Deelnemers hebben een extra week om het formulier voor de Niveau deuren toto 2020/2021 in te leveren.
De uiterste inleverdatum is nu voor de wedstrijd van De Treffers tegen Jong FC Volendam (zaterdag 10-10-2020 om 15.00 uur).

Inlevermogelijkheden treft u hieronder aan!

*UPDATE*

Aangezien de corona maatregelen zijn aangescherpt, en de aankomende weken wedstrijden zonder publiek afgewerkt worden, kan het Niveau deuren toto 2020/2021 formulier ook niet fysiek ingeleverd worden. Zoals in het eerdere nieuwsbericht aangegeven kan het inleveren van het formulier fysiek of digitaal tot aanvang van de volgende thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Helaas het niet meer mogelijk om net voor de wedstrijd op het sportpark het formulier in te leveren.

Digitaal kan nog steeds het formulier ingevuld worden. Klik daarvoor hier

Wil je nog steeds het formulier fysiek inleveren?
Dat kan op een van de onderstaande adressen:

  • Bosstraat 34, Groesbeek;
  • Hoflaan 47, Groesbeek;
  • 17 septemberstraat 19, Groesbeek;
  • Wylerbaan 15, Groesbeek;
  • van Ruysdaelweg 29, Groesbeek
  • Rozenstraat 24, Malden;
  • Gerard Douweg 29, Groesbeek

Let op: Deelnemen aan de toto kan tot voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys, zaterdag 3 oktober om 18.00 uur!


Ook dit jaar organiseert supportersvereniging Samen met De Treffers weer de Niveau deuren toto. Dankzij de bijdrage van deze sponsor kunnen we deze dit jaar weer gratis aanbieden.

Er zijn weer prachtige prijzen te winnen maar uiteraard gaat het er toch om wie op het einde van het seizoen gekroond zal worden als de nummer 1. Wie zal zich kronen tot de meestervoorspeller van het seizoen 2020/2021?
Wellicht dat Jan de Jonge dan nog wel een keer contact met je zoekt ;).

Formulieren liggen in de kantine en bij de entree voor de thuiswedstrijd tegen AFC, hier kun je ook verdere instructies op vinden.

Inleveren kan tot aanvang van de volgende thuiswedstrijd tegen Rijnsburgse Boys. Dit kan achter de bar of bij de mannen van de supportersvereniging .

Dit jaar is het voor de eerste keer ook mogelijk de formulieren digitaal in te vullen en naar ons te mailen. Klik daarvoor hier
Via de link is het simpel om digitaal deel te nemen. Indien je het digitaal ingevuld hebt, dan krijg je het ingevulde formulier via het opgegeven emailadres retour. Let op: Dit kan ook in de spam box terecht komen. Voor de digitale versie willen we sponsor SIENN (en Bryan Kersten) bedanken!

Heb je nog vragen cq. opmerkingen over het invullen of over het toto-spel? Dit kan via info@samenmetdetreffers.nl of spreek een van de bestuursleden van de supportersvereniging aan.

Alvast bedankt voor de deelname!