Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Niki de Nijs winnaar succesvolle Jubileum Quiz

Afgelopen zaterdag heeft het team “Onze beste speler is op vakantie” zich weten te kronen tot de Club Kenners van 100 jaar De Treffers. In een bomvolle kantine waren er maar liefst negentien teams vertegenwoordigd! Daarnaast leefden een groot aantal belangstellenden intens mee met de deelnemers aan de Jubileum Quiz.

Deze activiteit in ons jubileumjaar was een idee van Henri Thissen en Hans Liebers. Zij waren dan ook verantwoordelijk voor de vakkundige presentatie. De quiz bestond uit zes rondes met verschillende onderwerpen. Tevens waren er oud spelers van het eerste elftal aanwezig die vragen stelden en anekdotes vertelden over hun loopbaan bij De Treffers. Via deze weg bedanken wij Sandy Schreur, Jasper Zuidwijk, Saïd Echargui, Rini van den Bergh en Willie Willems voor hun bijdrage op deze fantastische avond.

Na zes spannende rondes was er één winnend team. Dit was het team bestaande uit: Wilbert Hendriks, Ruud Verstraaten, Kim de Nijs, Patrick Janssen, Niki de Nijs en Ruud de Haan. In de finaleronde moesten deze teamleden onderling uitmaken wie zich uiteindelijk mocht kronen tot de allergrootste Club Kenner van de Eeuw. Niki de Nijs werd de trotse drager van deze eretitel!

We kunnen terugkijken op wederom een geslaagde activiteit in ons jubileumjaar. Met trots kunnen we zeggen: ‘Samen 100 jaar De Treffers’! De volgende activiteit ter ere van ons honderdjarig bestaan is een groot kaarttoernooi georganiseerd door de Koninklijke Kaartclub Zuid op zondag 26 mei.