Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Muziek in kantine

Zoals gebruikelijk is het morgen weer tijd voor de algemene ledenvergadering van onze Kaartclub, de KKZ. Deze zal ongeveer vijf minuten duren, waarvan vier minuten gereserveerd zijn voor de rondvraag en klaagzang. Middels deze weg nodigen we dan ook alle leden van de KKZ uit, welke geen persoonlijke uitnodiging hebben ontvangen. De agenda en stukken ontbreken, maar toch: wees op tijd i.v.m. het beperkte aantal zitplaatsen. Ook begint morgen de voorbereiding op het nieuwe seizoen d.m.v. enkele trainingen in de kantine. De eerste trainingen beginnen om ca. 15:30 uur en rond 17:00 uur zullen de spelers toe zijn aan wat rust en een goede match van ons eerste elftal!

We willen deze dag graag afsluiten met een leuk stuk muziek en hebben daarom “DJ Mark Gewoon Gezellig” bereid gevonden om er een gezellige avond van te maken. Direct na de wedstrijd van ons eerste elftal, zal de muziek door onze kantine galmen. We zien iedereen morgen graag in onze kantine om een leuk feestje te bouwen.

Ps: Ben je om welke (ondenkbare) reden dan ook, nog geen actief of passief lid van onze kaartclub, meld je dan morgen aan bij een van onze leden. Je herkent ze aan de rode shirts met logo van KKZ.

Tot morgen!