Samen met De Treffers
Samen met De Treffers

Nieuws

Morad El Haddouti komend half jaar speler van De Treffers

Morad El Haddouti versterkt De Treffers tussentijds. De 25-jarige aanvaller heeft voor een half jaar getekend, waarbij het de intentie is om langer met elkaar door te gaan.

Morad is geboren in Nijmegen en speelde in de jeugd voor Oranje Blauw en Union voordat hij in de jeugdopleiding van NEC terechtkwam. Tussen 2010 tot en met 2018 speelde Morad hier zeven jaar. Tussendoor maakte Morad één jaar een uitstapje naar de jeugdopleiding van De Graafschap.

In het seizoen 2018/2019 speelde Morad twee wedstrijden voor NEC in de eerste divisie. Daarna maakte hij de overstap naar (jong) RKC Waalwijk. De aanvaller speelde hier twee seizoenen en in deze periode werden er zes wedstrijden in het Eredivisie seizoen 2020/2021 op naam gezet van de behendige vleugelaanvaller. Toen zijn contract bij RKC afliep was Morad één jaar clubloos. Vorig seizoen speelde Morad voor IJsselmeervogels in de Tweede Divisie. De linksbenige aanvaller speelde 30 wedstrijden en scoorde hierin zeven keer.

Na zijn tijd bij IJsselmeervogels was Morad op proef bij FC Emmen, maar hier leidde zijn stage niet tot een contract. Morad vult aan: “Ik ben ook nog in Marokko, Luxemburg en Zweden geweest, maar uiteindelijk kreeg ik nergens echt een goed gevoel. Hierdoor ben ik terug naar Nederland gekomen.” Morad kijkt uit naar het komende half jaar bij De Treffers. “Er is al vaker contact geweest tussen De Treffers en mij. Eerder is het er net niet van gekomen, maar ik ben blij dat De Treffers me nu weer de kans biedt om in het rood-zwart te spelen”, aldus onze nieuwe aanvaller.

Morad komt het beste tot zijn recht op de flanken en heeft een goed linkerbeen. Morad: “Naast mijn goede trap zijn mijn techniek en individuele acties ook sterke punten. Ik wil graag het publiek vermaken en wil dat koppelen aan een goed rendement. Het komende half jaar ga ik er alles aan doen om het vertrouwen terug te betalen en hopelijk van waarde te zijn met doelpunten en assists.”

De komende periode zal Morad eerst nog helemaal wedstrijdfit moeten worden. Morad: “Met de juiste begeleiding wil ik geleidelijk weer helemaal fit worden. Ik heb er enorm veel zin in en kan niet wachten om in het shirt van De Treffers te spelen.”

We heten Morad van harte welkom en wensen hem veel succes bij De Treffers!